e-Ability is trotse partner van de eerste online editie van de Nationale MS Dag. Ga op de digitale beursvloer het gesprek met ons aan over onze innovatieve mobiliteitshulpmiddelen, zoals de SplitRider: de lichtgewicht, elektrische rolstoel, die in twee delen kan worden gesplitst en in iedere auto past.

Op zondag 8 november vond de Nationale MS Dag plaats, dit keer volledig online. Alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten, onderzoeken en nieuwe plannen wordt uitgebreid besproken. 

Lees meer over de Nationale MS Dag

MS-onderzoek
Meer onderzoek naar MS is hard nodig. Als maatschappelijk betrokken bedrijf draagt e-Ability graag een steentje bij en zijn wij trots om partner te zijn tijdens de Nationale MS Dag . Wilt u weten hoe bedrijven kunnen bijdragen aan onderzoek naar MS?
Kijk hier voor meer informatie.

Zelfstandig op pad
Nu al benieuwd naar onze producten? Kijk hier voor alle informatie over de innovatieve mobiliteitshulpmiddelen van e-Ability?

Bent u op zoek naar ervaringen van gebruikers van onze hulpmiddelen?

  • Lees hoe onze ambassadeurs, zoals Ed van der Wel die MS heeft, onze producten ervaren.
  • Kijk hier hoe Ruud met de SplitRider niet alleen zijn zelfstandigheid terugkreeg, maar ook weer met Anke romantisch op pad kan door Clingendael.
  • Kijk hier hoe Sjoeke met de JoyRider volop geniet van haar vrijheid en een erg goed gevoel heeft bij de persoonlijke aandacht en begeleiding van e-Ability.

Wie zijn wij?
e- Ability is importeur van hoogwaardige en innovatieve mobiliteitsproducten, zoals de SplitRider, JoyRider en Zinger rolstoel. Met een uitgebreid resellersnetwerk en een eigen showroom in Den Haag zijn de producten van e-Ability in heel Nederland beschikbaar. e-Ability zorgt met persoonlijke service en expertise voor het meest geschikte hulpmiddel voor uw specifieke situatie. Onze bewegingstechnologen kunnen adviseren over het hulpmiddel dat geschikt is voor uw specifieke situatie.
Lees meer over e-Ability