In het nieuwe jaar is de e-Ability SplitRider op 2 januari tussen 17.00 en 17.30 te zien op RTL Z. Tijdens het programma ‘How It’s Done’ vertelt mede-eigenaar Mark Nijhuis op nationale TV over de unieke eigenschappen van de SplitRider. Ook komt Ruud aan het woord, die tijdens zijn revalidatie van een knie-operatie met veel plezier en gemak gebruik maakt van de SplitRider. Zijn ervaringen geven goed inzicht in de verbeterde kwaliteit van leven die gebruikers ervaren. De uitzending toont waarom deze lichtgewicht elektrische rolstoel grote uitkomst biedt voor veel mensen. Naar verwachting wordt het weekend van 2 januari het best bekeken weekend van het jaar. Geweldig voor de zichtbaarheid en bekendheid van de e-Ability SplitRider!

Innovatief en toegankelijk

De e-Ability SplitRider is verkrijgbaar in heel Nederland en België. In samenwerking met een nauwkeurig geselecteerd resellersnetwerk hebben wij bijgedragen aan de bewegingsvrijheid van veel gebruikers. In de eerste plaats vanwege de bijzondere innovaties en mogelijkheden van de SplitRider. Deze elektrische rolstoel is makkelijk in gebruik, heeft een actieradius van maar liefst 16 kilometer en kan in twee delen worden gesplitst. Daardoor wordt het mogelijk de rolstoel mee te nemen in ieder vervoersmiddel, van auto tot vliegtuig. Bovendien komt bij de aanschaf van een e-Ability SplitRider toegankelijk en deskundig advies en hoogstaande service.

Wilt u meer weten over de e-Ability SplitRider? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of kom langs in onze showroom of in een van onze verkooppunten.

Zelfstandig op pad

De e-Ability SplitRider is bij uitstek de lichtste elektrische rolstoel die beschikbaar is. Met een modern design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem onderscheidt de SplitRider zich als dé rolstoel van de toekomst. De SplitRider maakt het mogelijk weer zelfstandig op pad te gaan en onafhankelijk ondernemen. Veel gebruikers zijn zó tevreden dat zij graag hun verhaal willen delen. Niet alleen Ruud en Anke delen hun ervaringen. Lees meer over onze ambassadeurs voor verhalen uit de eerste hand.

Onze ambassadeurs delen graag hun ervaringen over de e-Ability SplitRider

Uitzending gemist?

Bent u verhinderd op 2 januari? Niet getreurd, de uitzending wordt herhaald op:

  • maandag 9 januari om 10:30
  • donderdag 12 januari om 17:00

Natuurlijk zetten wij de video na de uitzending over de SplitRider op nationale TV door op onze online kanalen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.