Kom samen met ons in beweging tegen de zenuwslopende ziekte Multiple Sclerose (MS) tijdens MS Motion. Bij dit hardloop- en wandelevenement, georganiseerd door het Nationaal MS Fonds, wordt geld ingezameld voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. Bovendien brengen we met alle betrokkenen MS onder de aandacht, met een nadrukkelijke oproep tot meer onderzoek en betrokkenheid vanuit het bedrijfsleven. e-Ability steunt het Nationaal MS Fonds en dit mooie initiatief met trots en overtuiging.

Wat is MS Motion?

  • MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud.
  • Deelnemers wandelen of hardlopen 5 of 10 kilometer.
  • Meedoen kan uiteraard ook met rolstoel, rollator of handbike.
  • Inschrijven kan individueel, als team of als bedrijfsteam.
  • De opbrengst van MS Motion 2021 gaat 100% naar onderzoek.
  • Kan nu ook virtueel, de MS Motion Virtual Run

Zelf meedoen?

Als maatschappelijk betrokken onderneming draagt e-Ability een steentje bij en doet mee aan MS Motion. Wilt u weten kan participeren in MS Motion? Meedoen kan op verschillende manieren. In de eerste plaats individueel, waarbij u zelf een locatie en een donatiebedrag kiest. Ook is het mogelijk als team in te schrijven. Samen met familie, vrienden of buurtgenoten kiest u een creatieve teamnaam en een locatie. Daarnaast kan een bedrijf ook collectief meedoen. Op deze manier toont de organisatie niet alleen maatschappelijke betrokkenheid, maar ook fitte werknemers die op deze manier op een positieve manier het teamgevoel vergroten. Geen tijd om mee te doen aan MS Motion tijdens het afgesproken tijdstip? Bedrijven kunnen ook helpen met financiële middelen en materialen.
Meer informatie om mee toen of bij te dragen aan MS Motion.

Strijd tegen MS

Meer onderzoek naar MS is hard nodig. Op verschillende vlakken steunt e-Ability het Nationaal MS Fonds. Als trotse partner van de Nationale MS dag bijvoorbeeld en nu ook tijdens de MS Motion. Het bereik en de invloed van maatschappelijk betrokken ondernemingen kan een belangrijke bijdrage leveren. Iedereen kan helpen in de strijd tegen MS.
Kijk hier wat u of uw organisatie kan betekenen.