De e-Ability Crutch is nu verkrijgbaar. Deze dubbel inschuifbare elleboogkruk is eenvoudig in te schuiven tot een zeer handzaam formaat. Een innovatief product met unieke eigenschappen, zoals een ovale frame voor extra stabiliteit en bovendien een brede voet die zorgt voor verhoogde grip.

De e-Ability Crutch is een dubbel inschuifbare kruk. De kruk is met één knop eenvoudig in te schuiven tot een zeer handzaam formaat. Dankzij het kleine formaat past de kruk met gemak in het mandje van een scootmobiel en is handig mee te nemen in bijvoorbeeld het vliegtuig. De e-Ability Crutch past zelfs in de meeste handtassen, waardoor deze bijzonder eenvoudig kan worden vervoerd. Zo neemt u deze elleboogkruk zonder moeite overal mee naartoe. De kruk weegt slechts 800 gram en is vervaardigd uit aluminium. Het is voorzien van een brede voet, waardoor de gebruiker ook op gladdere ondergronden veel grip en controle ervaart. Dit innovatieve hulpmiddel is beschikbaar met open en gesloten manchet.

Lees meer over de e-Ability Crutch

Wat is de e-Ability Crutch?

  • Uniek product op de Nederlandse markt!
  • Zeer eenvoudig in te schuiven tot klein pakket
  • Stevige kruk met maximaal gebruikersgewicht van 130 kg
  • Geschikt voor mensen tot ongeveer 1 meter 95
  • Ingeklapte afmeting: 57 cm
  • Laag gewicht: slechts 800 gram
  • Prijs per stuk: €89

Innovaties van e-Ability

e-Ability ontwikkelt zich voortdurend en zoekt naar innovatieve aanvullingen op het assortiment, zodat mensen een hulpmiddel kunnen krijgen dat het best past bij hun specifieke behoefte en persoonlijke wensen. Naast de toevoeging van de e-Ability Crutch zijn sinds kort meerdere nieuwe accessoires verkrijgbaar voor de e-Ability JoyRider en SplitRider. Bijvoorbeeld massieve banden, waarmee de rolweerstand van deze elektrische rolstoelen wordt verlaagd. En de swingaway armrest, zodat de gebruiker gemakkelijk zijwaarts kan in- en uitstappen. Daarnaast biedt e-Ability een magneet connector, een zuurstoffleshouder, een wandelstokhouder en een driehoekige armsteun om e-Ability JoyRider en SplitRider nog gebruiksvriendelijker te maken.
Lees hier alles over deze nieuwe accessoires, waarmee de SplitRider en JoyRider bij uw specifieke wensen aansluit.