Er is veel onzeker in deze tijd, maar één ding weet ik zeker...

“Ondanks mijn fysieke beperking ben ik geen stilzitter. Ik ben nog behoorlijk actief en hartstikke reislustig. Maar het coronavirus maakt alles nog een stuk lastiger voor mij. Gelukkig woon ik vlakbij het buitengebied van mijn mooie stadje Zevenaar. Zo kan ik mijzelf dagelijks toch even veilig ‘uitlaten’. 

vrouw in rolstoelZoals Johan Cruijff al zei: ‘Ieder voordeel heb z’n nadeel’. Op mijn JoyRider van e-Ability kan ik heerlijk genieten van tochtjes door de natuur en de geluiden van vogels en andere dieren in mij opnemen. Ook kan ik eenvoudig zelf naar de supermarkt. In mijn elektrische rolstoel ben ik gelukkig erg wendbaar, dus afstand houden lukt prima. Tijdens mijn natuurtochten is het erg rustig en de enkeling die ik tegenkom, wil alles weten over mijn superstoeltje. De anderhalve meter afstand maakt het wat lastiger, maar ik heb nog steeds harstikke leuke gesprekken.

Onder normale omstandigheden word ik in winkels, en zelfs op vakantie, veelvuldig aangesproken. Men ziet hoe makkelijk dit stoeltje kan worden bestuurd en hoe wendbaar ik ben. Ik ben er echt GIGA blij mee! 

Eén ding mis ik nog wel (maar niet heus): een kilometerteller. Daarmee zou ik nóg beter kunnen laten zien hoeveel mijn stoeltje en ik samen doen. Ik ben enorm gelukkig dat ik Bart en de andere medewerkers van e-Ability heb leren kennen. Er is veel onzeker in deze tijd, maar één ding weet ik zeker: De komende jaren blijf ik een actieve joyrider op de e-Ability JoyRider.