Over ons

e-Ability is importeur van hoogwaardige mobiliteitsproducten, zoals de SplitRider, JoyRider en ProRider elektrische rolstoelen. Met een uitgebreid dealernetwerk en een eigen showroom in Den Haag zijn de producten van e-Ability in heel Nederland beschikbaar. Daarnaast hebben wij bewegingstechnologen in dienst die u kunnen adviseren over het hulpmiddel dat geschikt is voor uw specifieke situatie.

Kwaliteit, service en inlevingsvermogen zijn kenmerkende waarden van e-Ability. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij het best mogelijke hulpmiddel aan de juiste persoon aanbieden. Door deze betrokkenheid hebben wij een groot aantal ambassadeurs onder onze klanten, die altijd bereid zijn hun ervaringen
uit de praktijk te delen.

Voor e-Ability is niet de vraag of iedereen kan participeren, maar hoe dit zo makkelijk en prettig mogelijk kan worden vormgegeven. Onze gezamenlijke bestemming is de kwaliteit van leven verbeteren en zorgen dat gebruikers van onze producten met meer vrijheid en zelfstandigheid een positieve impuls aan hun leven kunnen geven.

Meer weten? Neem contact op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Team e-Ability

foto Bart

Bart

Eigenaar

Bart is de drijvende kracht achter e-Ability. Als oprichter en voornaamste contactpersoon heeft Bart grondige kennis van de producten, de markt en zijn klanten. Hij staat altijd klaar om de hoogst mogelijke service en ondersteuning te bieden. Met zijn opleiding Bewegingstechnologie is hij geschoold in de technische kant van de mobiliteitsproducten en in staat deze verder te ontwikkelen. Hij is de onmisbare schakel tussen zorgwinkel en eindgebruiker en voorziet in de behoefte van beide partijen. Ondernemerschap en medemenselijkheid zitten bij Bart in zijn DNA.

foto Mark

Mark

Mede-eigenaar

In zijn rol als mede-eigenaar is Mark verantwoordelijk voor de business to business tak van e-Ability. Mark zorgt ervoor dat relaties met verkooppunten worden onderhouden en zij goed advies en uitleg krijgen over de nieuwste producten. Mark is altijd op zoek naar nieuwe, kwalitatief hoogstaande verkooppunten voor de e-Ability producten.

foto Christiaan

Christiaan

Office manager

Als office manager is Christiaan het centrale aanspreekpunt voor ons kantoor in Den Haag. In deze nieuwe rol draagt hij zorg voor hoogwaardige dienstverlening, service en advies voor onze klanten. Met een achtergrond in sales en marketing weet Christiaan precies hoe hij klanten & bedrijven het best kan adviseren.

foto Pieter

Pieter

Communicatie

Verzorgt de communicatie en is verantwoordelijk voor de uitstraling van e-Ability. Op de juiste toon weet Pieter eenvoudig en effectief een boodschap over te brengen. Met een achtergrond in geschiedenis, (digitale) communicatie en online marketing is hij breed geori├źnteerd en altijd ge├»nteresseerd in nieuwe onderwerpen. Openheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid zijn voor Pieter kenmerkende eigenschappen.

foto Thomas

Thomas

Designer

Thomas is onze in-house designer en betrekt gebruikers bij het ontwerpproces, waardoor e-Ability gebruik kan maken van passende ontwerpen. Met zijn achtergrond als industrieel ontwerper, denkt Thomas graag mee over oplossingen waar in de toekomst vraag naar zal zijn. Zo blijven wij innovatief en actueel.