Zelfstandig op pad met de SplitRider

De e-Ability SplitRider is bij uitstek de lichtste elektrische rolstoel die beschikbaar is. Met een modern design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem onderscheidt de SplitRider zich als dé rolstoel van de toekomst. Met de SplitRider kunt u weer zelfstandig op pad en onafhankelijk ondernemen.

De e-Ability SplitRider bezit alle eigenschappen van de JoyRider: korte draaicirkel, unieke voetsteun en makkelijk uitneembare accu. Nieuw is dat de rolstoel uit twee delen bestaat, waardoor deze eenvoudig uit elkaar kan worden gehaald.

opgevouwen splitrider

Het zwaarste onderdeel weegt slechts 12,2 kilogram. Bij het in elkaar zetten van de twee delen, kan de gebruiker gewoon rechtop blijven staan. Eerst kunt het onderstel en het bovenstel in elkaar klikken. Vervolgens verbindt u beide delen met elkaar en de SplitRider is klaar voor gebruik. Ook kan de SplitRider worden opgevouwen, op dezelfde manier als JoyRider.

Zelfstandig

De e-Ability SplitRider is gemakkelijk mee te nemen in iedere auto en mag mee in het vliegtuig. Met als gevolg dat u weer zorgeloos op vakantie kan. Met een actieradius van 16 kilometer kunt u zorgeloos mooie dagtochten maken, waar u maar wilt. De uitneembare en oplaadbare accu is makkelijk te vervangen. De innovatieve joystick stelt u in staat de rolstoel met één hand te besturen. Door zelfgekozen accessoires toe te voegen aan de SplitRider, zoals een mandje, tasje of elektrische duwondersteuning, kunt u deze vormgeven op een manier die het beste bij u past. Zo kunt u weer zelfstandig op pad met de SplitRider.

Met de e-Ability SplitRider kunt u zelfstandig:
– in en om uw huis bewegen,
– naar de supermarkt,
– een museum bezoeken of op familiebezoek gaan,
– op vakantie in eigen land of het buitenland.

Wilt u meer weten over de e-Ability Splitrider over de e-Ability SplitRider? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of kom langs in onze showroom of in een van onze verkooppunten.

De e-Ability SplitRider is vanaf eind augustus beschikbaar bij onze geselecteerde verkooppunten. Waar kunt u de SplitRider vinden?

Benieuwd wat gebruikers van onze producten vinden? Lees meer over de ervaringen van onze ambassadeurs of neem contact met ze op.