Wat onze ambassadeurs zeggen:

AmbassadeurEd van der Well

Ed van der Well

Vanaf oktober 2018 ben ik de trotse bezitter van een zwarte JoyRider. Door lichamelijke beperkingen, ik heb M.S. onder de leden, ben ik destijds zeer uitvoerig op zoek gegaan naar een geschikt vervoersmiddel. Voor mij moest het aan een aantal voorwaarden voldoen. Ik wil onafhankelijk zijn en het middel moest licht, compact en eenvoudig te bedienen zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het een stabiel vervoersmiddel is en dat ik het makkelijk mee kan nemen in de auto. Na diverse rolstoelen te hebben bekeken en getest, kwam ik tot de conclusie dat de JoyRider voor mij de juiste is. Er zijn momenteel veel soorten te koop met allemaal eigen kenmerken en specificaties. De JoyRider past het best bij mijn wensen. Bovendien kan ik uit ervaring zeggen dat de persoonlijke begeleiding en de service van e-Ability perfect is.

AmbassadeurJolanda en Ton

Jolanda en Ton

Begin 2010 was ik, Ton, in de gelegenheid op 56 jarige leeftijd te stoppen met werken. Vanaf het moment van mijn vervroegde pensioen konden Jolanda en ik in toenemende mate toegeven aan een van onze grootste passies: reizen. Met alle mogelijke vervoersmiddelen, van auto tot vliegtuig, van trein tot schip, verkenden wij de wereld. Er waren zelfs plannen om mee te varen met een binnenvaartschip. Tot 2015, toen wij op reis waren in Oostenrijk, onderweg naar Italie en Jolanda werd getroffen door een hersenbloeding. Onnodig te zeggen dat hiermee een heleboel is veranderd in ons leven. Na een jaar heftige revalidatie bleek dat Jolanda nooit meer gewoon zou kunnen lopen. Haar rechterkant zou altijd aangetast blijven. Daarna zijn we op zoek gegaan naar hulpmiddelen. Zonder enige ervaring kwamen we in eerste instantie uit bij de grote commerciële bedrijven en we grepen elk hulpmiddel aan wat een beetje aantrekkelijk en goed geprijsd was. Van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) konden we in onze situatie weinig bijstand verwachten. Allemaal regels en administratieve ‘ellende’, daar heb je op zo’n moment totaal geen zin in. De grote bedrijven bleken in veel gevallen vaak minder goed materiaal te leveren, wel goedkoop maar niet duurzaam en geschikt. Gelukkig kwamen we uiteindelijk terecht bij een hulpmiddelenzaak die wél verstand van zaken heeft. E-Ability heeft echt vanuit intrinsieke overtuiging om een verschil te maken ons bijgestaan met raad en daad en doet dat tot op de dag van vandaag. Reizen bleef voor ons hoog op de agenda staan en het was duidelijk dat we ons moesten aanpassen, maar dat er nog wel mogelijkheden waren. In 2015 stond een reis gepland naar Canada, die hebben we moeten annuleren. Maar we wilden wel doorzetten en op een later moment alsnog de trip maken. In eerste instantie kwamen we terecht bij een opbouwbare scootmobiel, maar die viel om praktische redenen af. We hebben de scootmobiel vervangen door een Zinger rolstoel en dat bleek precies wat we nodig hadden. Een jaar na planning kon de reis naar Canada alsnog plaatsvinden. Inmiddels hebben we onze Zinger vervangen door opvolger JoyRider. Die is nog praktischer en geschikter. Het enige wat we jammer vinden is dat we dit niet eerder wisten. Nu we dit allemaal weten en met de ondersteuning van e-Ability houdt niets ons meer tegen om nog meer reizen te ondernemen.

Sjoeke Hoekstra

“De JoyRider is voor mij een enorme uitkomst geweest. Bijzonder handig is dat je het niet alleen buiten kunt gebruiken, maar ook binnen. Ik kan ermee helemaal om mijn as draaien en heel makkelijk manoeuvreren. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die mij willen en kunnen helpen, maar ik vind ook fijn dat ik nog in staat ben zelf dingen te doen.” Sjoeke is een tevreden en enthousiaste gebruiker van de e-Ability JoyRider. Zó enthousiast dat zij graag ambassadeur is voor de elektrische rolstoel en haar ervaringen wil delen met mensen die op zoek zijn naar een innovatief en gebruiksvriendelijk mobiliteitshulpmiddel.