loader image

Over ons

e-Ability is importeur van hoogwaardige en innovatieve mobiliteitsproducten, zoals de Joyrider en Zinger rolstoel. Sinds 2015 heeft Bart Koot onder de naam Vemamed een uitgebreid resellernetwerk opgezet. Voortbouwend op het fundament en netwerk van Vemamed heeft Bart in 2019 e-Ability opgezet. Met een frisse start onder een nieuwe naam is de ambitie in heel Nederland hoogwaardige en innovatieve mobiliteitsproducten te kunnen leveren in combinatie met persoonlijke service.

 

Voor e-Ability is niet de vraag of iedereen kan participeren, maar hoe dit zo makkelijk en prettig mogelijk kan worden vormgegeven. Het einddoel is de kwaliteit van leven te verbeteren en te zorgen dat gebruikers van onze producten met meer vrijheid en zelfstandigheid een positieve impuls aan hun leven kunnen geven.

 

Visie
Wij willen een wereld creëren waarin iedereen kan participeren.

 

Missie
Wij willen hoogwaardige, innovatieve producten en aanvullende service en ondersteuning bieden voor een betaalbare prijs die de kwaliteit van leven van de eindgebruikers producten verbetert.

Lees meer over onze producten

Meer weten? Neem contact met ons op.

Ons team

Bart

is de drijvende kracht achter e-Ability. Als oprichter en voornaamste contactpersoon heeft Bart grondige kennis van de producten, de markt en zijn klanten en staat hij altijd klaar om de hoogst mogelijke service en ondersteuning te bieden. Met zijn opleiding Bewegingstechnologie is hij geschoold in de technische kant van de mobiliteitsproducten, in staat deze verder te ontwikkelen en kan een brug slaan tussen zorgwinkel en eindgebruiker. Ondernemerschap en medemenselijkheid zitten bij Bart in zijn DNA. Neem contact op met Bart.

Pieter

verzorgt de communicatie en is verantwoordelijk voor de uitstraling van e-Ability. Met veel ervaring in het adviseren van verschillende bedrijven en organisaties, weet Pieter de juiste toon te vinden en in staat eenvoudig en effectief een boodschap over te brengen. Met een achtergrond in geschiedenis, (digitale) communicatie en online marketing is hij breed georiënteerd en altijd geïnteresseerd in nieuwe onderwerpen. Openheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid zijn voor Pieter kenmerkende eigenschappen.

Jeroen

is medeoprichter en houdt zich bezig met de (financiële) administratie van e-Ability. Vanuit zijn ruime werkervaring ondersteunt Jeroen op administratief en communicatief vlak en legt hij het fundament voor de kwaliteit van e-Ability. Vanuit zijn opleiding Commerciële Economie denkt Jeroen graag actief mee in commerciële kansen en houdt secuur de langetermijnvisie in de gaten. Vanuit zijn accurate en betrouwbare persoonlijkheid vervult Jeroen een onmisbare positie.

Liselotte

is Bart zijn Personal Assistant en houdt zijn dagelijkse agenda goed in de gaten. Zij zorgt er voor dat Bart zijn dag op rolletjes verloopt. Met haar juridische achtergrond en organisatorische talenten is zij altijd op de hoogte van wat er speelt binnen e-Ability. Zorgzaam, betrokken en een goed gevoel voor humor stelt zij iedereen op haar gemak.

Thomas

is onze in-house designer en betrekt gebruikers bij het ontwerpproces, waardoor e-Ability gebruik kan maken van passende ontwerpen. Met zijn achtergrond als industrieel ontwerper, denkt Thomas graag mee over oplossingen waar in de toekomst vraag naar zal zijn. Zo blijven wij  innovatief en actueel.

Shopping Basket